Demogroep

Algemeen
De demonstratiegroep maakt tijdens haar voorstellingen al dansend een reis door de wereld, van Rusland tot Italië en Israël tot Nederland.
Zij draagt zo haar enthousiasme uit voor de werelddans en de daarbij behorende muziek en kleurrijke kostuums. De kostuums zijn door hen naar origineel voorbeeld gemaakt.

Tijdens de kostuumwisselingen wordt er muziek gemaakt en wordt er uitleg gegeven over dans en kostuums. Al met met al een afwisselende voorstelling waarbij ook het publiek betrokken wordt.

De groep repeteert wekelijks met veel enthousiasme en geeft regelmatig voorstellingen. Hun dansleidster weet de puntjes op de i te zetten in het internationale repertoire.
De demonstratiegroep van Trianthella is de laatste en enige voorstellingsgroep op het gebied van Internationale Dans in Drenthe.

Boekingen
U kunt ons boeken voor een voorstelling.
Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een programma samen. Het kan zowel om een korte demonstratie als om een avondvullend programma gaan. Ook is het mogelijk om het publiek een leuke dans aan te leren. We hebben ervaring met verschillende soorten locaties en ook verschillende soorten publiek. We hebben nl. programma’s verzorgd in verzorgingshuizen, scholen, musea, bruiloften, markten en asielzoekerscentra.
Laat u verrassen door de diversiteit aan kleuren en klanken!

nederlands1

Lid worden
Heb je al enige danservaring en lijkt het je leuk om op een podium te staan en samen met ons een spetterende voorstelling te verzorgen? Ben je benieuwd of de demonstratiegroep iets voor jou is? Werelddans is fascinerend met zijn moeilijke ritmes!

Kom gerust eens kijken en meedoen bij een oefenavond. We repeteren iedere donderdagavond vanaf 19.30 uur, in MFA de Bastogne in Ansen. Kom een paar keer meedoen om te zien of het iets voor je is!  Maar bel of mail ons eerst even.

 

Voor meer informatie en boekingen kunt U terecht bij:

Gerda van Donk (onze zakelijk leidster)  06- 12 07 92 16

e-mail: dansgroeptrianthella@gmail.com

Bekijk onze nieuwe folder:       Folder Demogroep